Gravid? Så kan vi hjälpa till med behandling av smärtor och spänningar

Så trevligt! Du går en spännande framtid till mötes. Många gravida upplever en förbättrad känsla av hälsa och välbefinnande men kan också få diverse problem med smärtor och spänningar i bäcken, rygg, axlar och nacke. Även pirrningar och domningar i armar och händer är relativt vanligt.

Vi behandlar Dig som är gravid om du har problem men gärna efter vecka 12. Första perioden i en graviditet är extra känslig och risken för spontana missfall är som störst då.

Vi vill att du ska ha gjort en första koll med en barnmorska, barnläkare och att allt ser bra ut beträffande ditt hälsotillstånd.

När du sedan kommer till oss på Ryggakuten är vi väldigt noga med att testa och kolla upp bakgrunden till ditt problem och för att utesluta riskfaktorer.

Vi behandlar bäcken, ländrygg med extra försiktighet och undviker kraftfulla justeringar och pressurtekniker där. Bröstrygg och nacke kan vi behandla med Dig sittande särskilt under den senare delen av graviditeten då det är svårt att ligga på mage.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss via mail info@ryggakuten.se eller ring 0243-680 08 om du vill rådgöra med oss eller har speciella frågor. Boka tid hos oss här.

Fler artiklar

Immunsystem Ryggakuten

Boosta ditt immunförsvar

Vi har alltid nytta av att ha ett bra immunförsvar. Här ger vi våra bästa tips på saker att förbättra i vardagen.