Ryggakuten i Borlänge behöver bli fler!

Kliniken etablerad 1994 finns centralt i Borlänge och har fyra anställda, alla naprapater som tillsammans utför ca 3500 behandlingar per år.

Vi söker dig som terapeut som kommer få möjligheten att möta många trevliga patienter. Du kommer att arbeta självständigt men i ett team av kollegor som samarbetar och backar upp varandra. Vi utbyter erfarenheter och vidareutbildar oss kontinuerligt.

Vi söker i första hand dig som naprapat, kiropraktor eller osteopat. Det är bra om du är legitimerad (gäller naprapat och kiropraktor) men kan också vara under legitimationspraktik. Det är bra om du är manipulationsinriktad och insatt i dropteknik.

Vi söker även dig som massör med rehab och idrottsintresse. Du kommer få jobba i tät kontakt med vårt behandlingsteam för att se till att våra patienter mår långsiktigt bra.

Vi erbjuder goda villkor och stor flexibilitet i jobbupplägg till rätt person och kan ordna boende på orten om du pendlar. Borlänge har bra tågförbindelser till många orter bl.a. Stockholm som nås på drygt två timmar.

Intresserad? Hör av dig och skriv några rader om dig själv till info@ryggakuten.se