Så går behandlingen till

Vi har samlat all vår information om behandlingstillfället, vad vi kan hjälpa dig med för besvär, hur betalningen går till och annat som är bra att veta här.

Avbokningsvillkor

Du kan avboka eller omboka din behandling utan kostnad fram till 24 timmar innan behandlingen påbörjas. För senare avbokning, eller om du uteblir helt utan att ha gjort en avbokning fakturerar Ryggakuten 100 % av behandlingens pris.

Avboka din tid:
• Ring 0243-680 08 under ordinarie öppettid.
• Avboka genom medföljande länk i bokningsbekräftelsen. (Det går inte att avboka genom att svara på bokningsbekräftelsen eller genom SMS).
• Maila info@ryggakuten.se, här gäller klockslag för skickat mail som tidsreferens.

Varför dessa avbokningsregler?
Ryggakuten i Borlänge AB är ett privat företag. De behandlingar vi utför står för de intäkter som företaget får in för att driva verksamheten, och därmed den lön som anställda kan ta ut.

Vad händer om jag inte betalar fakturan?
Om din betalning uteblir skickar vi ärendet till Boka Direkt som skickar en påminnelsefaktura med påminnelseavgift. Om vi fortfarande saknar betalning när även påminnelsens förfallodatum har passerat, går ärendet vidare till inkasso.

Undantag
Ryggakuten i Borlänge AB är medvetna om att olyckor sker eller att du är tvungen att avboka p.g.a. andra sjukdomsrelaterade besvär. I dessa fall behöver vi ett personligt läkarintyg senast 5 arbetsdagar efter uteblivet besök, för att debitering ej ska ske. Även om olyckan varit framme behöver du höra av dig innan behandlingen startar för att detta undantag ska gälla.