Elektroterapi med Tecar-behandling

Vi har sedan länge haft ett fokus och bra rykte när det kommer till behandling av ryggproblem men nu utökar vi vår arsenal med elektroterapi! Därmed breddar vi vårt utbud av behandlingar och verktyg effektiva mot idrotts- och arbetsskador samt smärttillstånd i senor, muskler och leder.

Tecar diatermibehandling

Tecar ger ett djupverkande elektromagnetiskt kraftfält som påskyndar kroppens naturliga läkningsprocess i muskler, fascia, brosk och ben. Den är väldigt effektiv på idrottsskador och efter operationer. Behandlingen är smärtfri och tar ca 10–15 min.

Tecar terapi kan behandla många områden: Svullnader och ödem, muskelskador som bristningar, sträckningar och triggerpunkter. Senor och ledband som t.ex. hälseneproblem eller tennisarm. Knäskador, fotleder, artros och stukningar. Den lämpar sig även bra för rygg- och ledproblem.

Vad är elektrobehandling bra för?

Den forskning som är gjord idag visar mycket goda resultat vid behandling av muskel och senbesvär som: axelsmärta, kalkaxel, tennis eller golfarmbåge, ljumskfästessmärta, höftsmärta Trochanterit, hopparknä, hälsporre, benhinne- eller hälseneinflammation.

Hur går behandlingen till?

På Ryggakuten kommer den manuella naprapatbehandlingen i första hand. Men Tecar Diatermi är ett mycket bra komplement för både skador från idrottande samt problem uppkomna i arbetslivet. 

Vi börjar alltid med att undersöka för att ställa rätt diagnos och behandlar därefter problemet med lämplig applikation(er). Behandlingen i sig tar 10–15 minuter och normalt är att få 5-7 behandlingar med ca en veckas mellanrum för bästa resultat. 

Elektroterapi Tecar Diatermi (20 min) 480 kr

Paketpris 2050 kr: 5 behandlingar Tecar Diatermi (20 min) som betalas på plats vid första besöket.